Welkom bij 1000Wishes

Bestelformulier

CD 1000Wishes
Het tweede album van PBII, de opvolger van Plastic Soup. Een conceptalbum gebaseerd op het bijbehorende boek Eric - en het land van duizend wensen. De Engelstalige songteksten van deze Rock Opera zijn gebaseerd op het verhaal van de 9-jarige Eric, die dapper de strijd aangaat tegen kanker. Een verhaal over moed en overwinning. Op het album spelen mee het Hofstads Jeugdorkest, sopraan Nathalie Mees en niemand minder dan ex-Genesis gitarist Steve Hackett.

Boek Eric en het land van duizend wensen
Eric en het Land van Duizend Wensen is een spannend en ontroerend verhaal over een jongen die het gevecht tegen kanker aangaat en daarin een weg probeert te vinden. Een verhaal over strijd, moed, angst, verdriet en vriendschap. Ronald van der Pol schreef dit boek voor het project 1000Wishes, een initiatief van de Haagse progressive rockband PBII.

Boek Eric en het land van duizend wensen
Het boek en de CD samen verpakt in een fraai geïllustreerde box.

DVD 1000Wishes
Het hele concert is prachtig vastgelegd met 12 camera's en met veel gevoel ge-edit door Perry Hokke van ELM Audio Visueel. Tel daarbij op de vertrouwde dynamische sound in 5.1 of stereo door Chris Muller van Hollandspoor Studios en je weet dat je weer een topproduct in handen krijgt! Ook de extra's zijn de moeite waard, zoals alle animaties die tijdens het concert worden getoond, een promo filmpje van KiKa en de 1000Wishes trailer van John Vis.

Bestellen


Voor het bestellen van een van deze items kun je surfen naar de volgende website:
http://www.pb2.nl/Ned/NedBestellen.htm
Bestel 1000Wishes merchandise

Nieuwe voorstellingen: t.b.a.

Hoofdsponsor:
volkswagen pon financial services

Het is een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Volkswagen en Pon vormen de roots van deze organisatie en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiƫle diensten dat zij bieden.

De groep bestaat uit DFM, Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease en EasyRent. Samen bestrijken zij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Volkswagen Pon Financial Services is er altijd bij: vanaf het moment dat de auto bij de importeur staat tot en met het ogenblik dat de automobilist zijn geliefde vervoermiddel wil vervangen. Website: www.vwpfs.nl

Zie ook: Artikel

Een initiatief van:
PBII
voor
Kika Kinderen kanker Vrij
Trailer

Meld u aan voor de nieuwsbrief